Cine e online?

Avem 250 vizitatori și nici un membru online

Întâmplări minunate din zilele noastre (XIII)

de Vlad

 

Un bebeluş de 850 grame a supravieţuit 10 ore în congelatorul de la morgă

Aprilie 2012

Analia Boutet a născut până acum de 4 ori prematur şi a avut şi un copil care a murit în timpul sarcinii. În aprilie 2012, ea a dat naştere unei fetiţe, la doar 6 luni de sarcină, care nu avea semne vitale. Fetiţa a fost declarată moartă de către medici şi a fost dusă în morga spitalului.

Având o presimţire, mama ei a dorit să o mai vadă o dată. Angajaţii de la morgă au deschis congelatorul, apoi sicriul unde se afla bebeluşul, şi fetiţa a început să plângă. Era foarte mică, avea doar 850 grame, era rece ca gheaţa şi condamnată la moarte. Dar a supravieţuit.

Luz Milagros Veron, fiica Analiei Boutet şi a lui Fabian Veron, este copilul minune al Argentinei. Medicii spun că şansele ca un copil de 850 grame să supravieţuiască într-un congelator timp de 10 ore sunt zero.

Medicii de la spitalul din Perrando din nord-estul Argentinei nu pot explica această eroare imensă, însă toţi doctorii, asistenţii şi moaşele care au avut de-a face cu acest copil au fost suspendaţi din funcţie până la sfârşitul investigaţiei.

 

PC. Pagini duhovnicesti 67

Luz Milagros, la o săptămână de la scoaterea din congelatorul de la morgă