----------------

 

Carti in site

 

--------------------

Iată noua societate plăsmuită ! (VIII)

Duşmanii creştinismului îşi văd, în sfârşit, ‘idealurile’ împlinite

 

Adevărul sună ca şi cum ar fi ură
în urechile celor care urăsc adevărul
 
 

 

 

» Stânga radicală în război cu biologia umană: şcolile franceze înlocuiesc mamă şi tată cu părinte 1 şi părinte 2 ... Idioţenia totală domneşte acum suprem

Cultul LGBT a obţinut altă victorie importantă în pervertirea culturii apusene, de data aceasta în Franţa, unde Adunarea Naţională Franceză a votat recent pentru a introduce un proiect de ,,reformă” a educaţiei care elimină cuvintele mamă şi tată şi le înlocuieşte cu terminologia generică părinte 1 şi părinte 2 pentru a descrie unitatea familială pretins ,,modernă”.

Susţinută de acelaşi partid politic al preşedintelui francez Emmanuel Macron, noua terminologie ,,neutră faţă de gen” va fi introdusă curând în toate documentele oficiale, legate de şcoli. Potrivit noilor prevederi, toţi copiii de 3 ani vor fi de asemenea siliţi să meargă la şcolile care fac aceste modificări draconice.

,,Acest amendament urmăreşte să înrădăcineze în lege diversitatea familiei copiilor în formularele administrative depuse în şcoli”, a afirmat ministrul Valerie Petit din partidul politic al lui Macron. ,,Avem familii care se confruntă cu casetele de bifat prinse în modelele sociale şi de familie mai degrabă de modă veche. Pentru noi, acest articol este o măsură de egalitate socială”.

 

Atât conservatorii, cât şi liberalii din întreaga Franţă sunt iritaţi de noile reguli

Potrivit relatărilor, nu toată lumea este mulţumită de schimbări. Conservatorii şi liberalii deopotrivă spun că eliminarea cuvintelor mamă şi tată din dicţionarul educaţiei va submina grav familiile franceze şi societăţile în general.

Deşi baza pe care se opune schimbărilor este în mare parte strâmbă, Alexandre Urwicz, preşedintele AFDH, o asociaţie franceză pentru părinţii homosexuali, spune că ar trebui păstraţi termenii mamă şi tată deoarece terminologia părinte 1 şi părinte 2 creează o situaţie vătămătoare în care este promulgată ,,ierarhia parentală”. ,,Cine este părintele nr. 1 şi cine este părintele nr. 2 ?”, a întrebat Urwicz. El a făcut şi sugestia că este mai bine a păstra pe toate formularele educaţionale ,,tată, mamă şi reprezentant legal”.

 

95% din familiile franceze moderne au încă taţi şi mame tradiţionali

Afirmaţiile susţinătorilor schimbărilor că ei ţintesc pur şi simplu ,,să ţină pasul cu vremurile” sunt de asemenea vorbe goale, de vreme ce 95% din căsătoriile şi uniunile civile din Franţa modernă sunt între un bărbat şi o femeie.

,,Când aud oameni că spun că acesta este un model învechit, aş vrea să le amintesc că azi printre uniunile săvârşite, civile sau maritale, circa 95% sunt cupluri bărbat-femeie”, a explicat într-o declaraţie membrul conservator al Parlamentului, Xavier Breton. Sentimente similare are şi colegul său conservator, parlamentarul Fabien Di Filippo, care a fost citat ca spunând că eliminarea termenilor tată şi mamă reprezintă o ,,ideologie înfricoşătoare”.

Dacă vor reveni la putere în viitor, aceştia şi alţi conducători conservatori din Franţa au promis să facă tot ce le stă în putere pentru a anula regulile – inclusiv Laurent Wauquiez, conducător al Partidului Republicanilor de opoziţie. ,,Cetăţenii noştri nu împărtăşesc nimic cu clasa politică, nici cu politicile pe care aceasta le impune”, a spus Wauquiez, adăugând că folosirea termenilor părinte 1 şi părinte 2 este ,,absolut dezumanizantă”. ,,Copiii au nevoie de călăuzire”, a adăugat el într-o declaraţie. ,,Acest amendament merge către dispariţia referinţelor fundamentale”.

O pervertire similară, neutră faţă de gen, se strecoară şi în Statele Unite ale Americii, unele campusuri de colegii ca Universitatea Princeton introducând politici care interzic studenţilor şi facultăţii să folosească cuvinte precum bărbat, femeie, el, ea când vorbesc despre alţi oameni.

,,Redefinirea modului de a identifica şi vorbi despre genuri specifice nu este un exerciţiu raţional, pentru că necesită ca noi să ignorăm realitatea şi să ne predăm autoritarismului”, comenta jurnalistul J.D. Heyes.

 

 

» Psihiatru pediatru: bebeluşii (babies) au ieşit din scenă; intră theybies [de la pronumele cu conotaţie transsexuală they]

Doi prezentatori de ştiri de la Los Angeles TV au părut foarte stânjeniţi – dacă nu chiar de-a dreptul neîncrezători – când au introdus o ştire despre theybies, copii crescuţi de la naştere fără a li se spune şi a fi îndrumaţi ca băiat sau fată.

,,Scopul celor care practică acest mod de a gândi este de a împiedica influenţele din afară să producă stereotipuri faţă de gen la copilul lor”, a spus o prezentatoare bâlbâindu-se, ca şi cum nu putea să creadă ce îi spunea prompterul să spună.

Copiilor crescuţi astfel li se oferă haine neutre faţă de gen, li se dau atât păpuşi cât şi maşinuţe să se joace, şi în discuţiile cu ei părinţii lor evită să folosească pronumele specifice pentru gen, el şi lui sau ea şi ei, preferând să se refere la pruncii lor cu pronumele folosite azi universal, ei, lor – formele de plural folosite la singular. De aici theybies.

Potrivit dr. Anna Shier, un medic specializat în psihiatrie pediatrică şi psihiatrie pentru adolescenţi, copiii nu ar trebui siliţi să gândească despre ei ca fiind băieţi sau fete, lucru pe care ea îl vede ca încărcat cu un bagaj anatomic, stereotipic nenecesar. ,,Noi nu vrem ca copiii noştri să fie etichetaţi”, a spus Shier. ,,Nu vrem ca copiii noştri să nu poată fi plini de succes pe cât ar putea fi. Deci, copiii învaţă cele mai multe lucruri din această lume prin jucăriile cu care se joacă. Prin urmare, dacă fetele nu ajung să se joace cu blocuri sau jucării care le-ar învăţa vederea în spaţiu sau concepte matematice, atunci ele ar pierde acel aspect cu adevărat important al învăţării, pentru că sunt împinse mai tare către păpuşi, învăţând cum să aibă grijă (de copii) prin acel fel de jucărie”, a explicat Shier.

Ea a explicat că în jurul vârstei de 3 ani, copiii ar trebui să decidă ce gen li se potriveşte, dacă sunt crescuţi liberi de stereotipuri de gen: ,,Atunci este momentul când copiii încep să înţeleagă care sunt interesele lor înnăscute şi probabil acest lucru are o legătură cu diferenţele din creierul nostru, dar este greu de spus (ce sex ai) de vreme ce-l ai. Dacă am avea mai multe familii neutre faţă de gen, am putea descoperi că acea vârstă de 3-4 ani este menţinută la limita de sus, deoarece lor li se dă mai mult timp pentru a se dezvolta cu adevărat în afara influenţei societăţii”.

Este greu de apreciat dacă moda creşterii copiilor în mod neutru faţă de gen se amplifică sau dacă doar capătă mai multă atenţie din partea presei.

Copiii transsexuali, în mod special băieţii precum Desmond (foto) care s-a declarat un ,,copil androgin care se îmbracă în haine femeieşti”, au fost prezentaţi de televiziunea naţională şi în reviste cu răspândire largă. Criticii au comentat că apariţia băiatului cu diferiţi homosexuali, în posturi nepotrivite, în baruri de homosexuali, unde a executat dansuri erotice, merge chiar către pedofilie. Fetele care pretind că sunt băieţi se bucură de mai puţină atenţie din partea presei.

A apărut o tendinţă devastatoare – tulburarea de gen cu instalare rapidă, ca o nouă boală contagioasă printre tinerele fete. Aproape peste noapte, fete care erau pe deplin mulţumite că sunt fete hotărăsc că ele sunt băieţi şi caută să-şi schimbe sexul prin tratamente hormonale şi operaţii chirurgicale.

 

Pe 11 decembrie 2018, un băiat de 11 ani, cu numele de scenă Desmond is Amazing, îmbrăcat în transsexual, a dansat erotic într-un bar homosexual din Brooklyn, New York

 

 

» Conducerea unei şcoli din Virginia concediază un profesor care a refuzat să se adreseze unei eleve cu el sau lui

Conducerea unei şcoli din oraşul West Point din Virginia a votat în unanimitate să concedieze un profesor de franceză de liceu care a refuzat în mod respectuos să se adreseze unei eleve confuze faţă de gen ca unui băiat.

Anul acesta, unul dintre elevii lui Peter Vlaming de la Liceul West Point a revenit la şcoală făcându-şi peste vară ,,tranziţia” pentru a trăi ca băiat şi dorind să fie recunoscut ca atare. Vlaming a fost de acord să folosească numele masculin pe care ea şi l-a ales şi a încercat să evite să i se adreseze cu pronume feminine, dar a spus că credinţa lui creştină îl împiedică să numească o fată el.

Cu toate acestea, fata spune că compromisul a făcut-o să se simtă ,,izolată”, şi familia ei s-a plâns administraţiei, care i-a dat profesorului un concediu administrativ. La cererea lui Vlaming, conducerea şcolii a ţinut joi o audiere de 4 ore pentru a discuta chestiunea.

Înaintea unei mulţimi mari de elevi şi părinţi care îl susţineau pe profesorul atacat, conducerea a votat 5-0 să-l concedieze, relatează Richmond Times-Dispatch. ,,Această discriminare conduce apoi la crearea unui mediu ostil pentru învăţare”, a spus Laura Abel, administratoarea şcolii. ,,Domnului Vlaming i s-a recomandat să plece ca urmare a nesupunerii sale şi a refuzului repetat de a se conforma instrucţiunilor date lui de mai mulţi administratori ai şcolii”.

Dar Peter Vlaming şi Shawn Voyles, avocatul său, au remarcat că nu a existat nici o declaraţie că profesorul a folosit greşit în mod conştient pronumele, nici că el s-a purtat răutăcios în alt fel faţă de elevă, ba mai mult, nici măcar politica de nediscriminare nu are recomandări specifice pentru pronumele de gen. Vlaming a subliniat că el a încercat să găsească un compromis în duhul ,,toleranţei reciproce”, dar superiorii săi l-au respins pentru a-l pedepsi că susţine vederi despre sex susţinute de ,,majoritatea lumii pentru cea mai mare parte a istoriei umane”.

,,Aceasta nu este toleranţă”, a declarat el. ,,Aceasta este constrângere (...) Sunt pedepsit pentru ce nu am spus”.

Cea mai mare parte a mulţimii a fost de partea lui Peter Vlaming, numindu-l ,,profesor model” care s-a străduit pentru copii, lucrând ca antrenor de fotbal şi şofer de autobuz, şi a purtat semne ,,Dreptate pentru dl. Vlaming” (foto) pe care copiii au fost nevoiţi să le scoată la intrarea în şcoală.

,,Dacă nu există nici o politică (de nediscriminare), cum îl pot lăsa să plece ?”, s-a mirat Jennifer Haynes, un părinte. Forrest Rohde l-a numit anterior pe Vlaming ,,un tip cu adevărat simpatic” care ,,a dorit să facă totul pentru elevii lui” şi ,,căruia îi pasă cu adevărat de elevii lui”.

După concedierea profesorului Vlaming, un grup mare de elevi a protestat faţă de aceasta ieşind din clasele lor. Multe persoane au susţinut protestul elevilor.,,Bravo lor”, a notat un susţinător pe Twitter. ,,Ideologia de gen este vândută ca fiind progresistă, dar nu este. Sunt mulţi bani în spate, este împinsă ca o deşteptare, dar răneşte femeile, homosexualii şi lesbienele ... Copiii pot fi nonconformişti faţă de gen fără etichete şi medicamente”.

(Următoarele comentarii le vom înţelege doar dacă înţelegem că în societatea occidentală agenda transsexuală a depăşit de mult limitele protejării propriilor invidizi şi ideea de a le oferi un loc în societate şi o seamă de drepturi; astăzi, ea îşi impune prin coerciţie ideologia pentru a coopta cât mai mulţi – mai cu seamă, copii de toate vârstele – în rândurile homosexualilor. Cu alte cuvinte, se face o presiune continuă asupra copiilor, prin educaţie sexuală şi tot felul de reglementări, pentru a deveni LGBT.)

,,(Ceea ce s-a întâmplat) arată doar că întreaga poveste ‘gândirea tinerilor, respectarea alegerilor lor’ este numai pentru mica minoritate a copiilor confuzi”, comenta altă persoană. ,,Majoritatea s-au opus acestei nebunii şi ceea ce face ea educaţiei şi vieţilor lor nu contează”.

,,Oamenii care ar trebui concediaţi – spune altcineva – sunt cei care permit ca acest abuz al copiilor să fie perpetuat în şcolile noastre publice fie din ignoranţă, fie din cauza unei agende transsexuale socio-politice bolnave”.

,,Trebuie să folosim această ocazie pentru a ne opune otrăvirii minţilor copiilor cu ideologia de gen care le spune că trupurile lor sunt rele şi că tot ce sunt ei sunt stereotipuri şi alegerile de haine pe care le fac sunt rele”. ,,Acest lucru a scăpat de sub control şi trebuie să ne ridicăm împotriva hărţuirii promovate de lobby-ul transsexualilor”.

 

 

» Twitter şi Facebook vor să pedepsească utilizatorii pentru că nu folosesc genul potrivit pentru persoanele transsexuale

Ca un cocktail tare care promite satisfacţie rapidă, reţelele de socializare ne oferă o recompensă imediată căreia este greu să-i faci faţă. Dar aşa cum alcoolul maschează mirosul substanţelor chimice, reţelele de socializare ascund otrava amară a politicilor privind identitatea – o otravă care domină tot mai mult materialele pe care le citim.

Acest cocktail toxic ucide libertatea noastră de a grăi adevărul. Şi din nefericire, unele dintre cele mai puternice companii din lume sunt împotriva libertăţii şi adevărului.

Ultima acţiune a Twitter împotriva libertăţii de gândire a venit sub forma unei interdicţii de a ,,folosi greşit pronumele” şi ,,deadnaming” (folosirea greşită a numelui). Aceasta înseamnă în esenţă că utilizatorii care folosesc pronume şi nume care respectă mai degrabă biologia unei persoane decât identitatea de gen pe care acea persoană alege să o exprime vor fi pedepsiţi.

Aceasta este o victorie a sentimentelor asupra faptelor. Big Tech[1] permite ca politicile de identitate să domine piaţa publică virtuală, şi chiar ajută la preluarea celei reale. De exemplu, în Marea Britanie, poliţia a folosit deja comentarii de pe Twitter pentru a investiga şi aresta cetăţeni pentru că s-au referit la persoane mai degrabă ţinând cont de biologia lor decât de ideologia transsexuală. În două incidente diferite, poliţia a răspuns la plângeri împotriva unor femei din partea unor bărbaţi care se identifică drept femei.

Poliţia a arestat-o pe Kate Scottow acasă în faţa copiilor ei şi apoi a ţinut-o închisă într-o celulă de închisoare timp de 7 ore după ce activistul transsexual Anthony Halliday (pe numele de transsexual, Stephanie Hayden) a acuzat-o că a folosit pronume nepotrivite pentru el. Halliday/Hayden părea să sugereze şi că activiştii transsexuali ar trebui să ,,năvălească” într-o biserică parohială pentru a pune ,,întrebări grele” unei preotese care se opunea ideologiei transsexuale.

De asemenea, poliţia a urmărit o femeie de 74 ani, Margaret Nelson. Motivul: ea a postat două declaraţii pe Twitter care nu erau de acord cu ideologia transsexuală: ,,genul este o absurditate la modă” şi ,,în viaţă sau în moarte, trans-femeile nu sunt femei, indiferent de câte ori spui că eşti femeie”.

Interdicţia impusă de Twitter depăşeşte o limită. Când Twitter pedepseşte utilizatorii pentru astfel de lucruri, îi sileşte practic să spună neadevăruri. Profesorul Robert George de la Universitatea Princeton a avertizat: ,,Autoritariştii obişnuiţi se mulţumesc să interzică oamenilor să spună lucruri despre care ştiu sau cred că sunt adevărate. Totalitariştii insistă să silească oamenii să spună lucruri despre care ştiu sau cred că nu sunt adevărate”.

Adoptarea unor astfel de politici privind identitatea a condus la aplicarea unor standarde părtinitoare, care-i favorizează pe activiştii transsexuali. De exemplu, în Canada, jurnalista feministă Meghan Murphy a depus mărturie înaintea Senatului Canadei împotriva faimosului proiect de lege C-16 care a adăugat ,,folosirea pronumelor greşite” la codul drepturilor omului şi codul penal în mai 2017. În august 2018, Twitter i-a cerut să-şi şteargă comentariile care se refereau ca la un bărbat la Ryan Kreut, care se identifică drept o femeie Lisa.

Apoi, în noiembrie anul trecut, Murphy a pus pe Twitter câteva întrebări retorice: ,,De ce trans-femeile nu sunt bărbaţi ? Care este diferenţa dintre un bărbat şi o trans-femeie ?” Ea s-a referit la activistul transsexual Jonathan Yaniv potrivit cu biologia lui ... Twitter a catalogat aceste declaraţii ca pline de ură şi i-a închis permanent contul. Yaniv s-a lăudat ulterior că el este responsabil pentru închiderea contului.

Acum Meghan Murphy dă în judecată Twitter cu privire la interdicţie.

Companii ca Twitter se văd pe sine ca apărând indivizii transsexuali. Dar ele sunt mult mai pasive privind aplicarea politicilor de ,,comportament plin de ură” când vine vorba de protejarea femeilor de activiştii transsexuali. Ei ţintesc adeseori persoane ca Meghan Murphy folosind numele lor real şi scriu: ,,Toate merită să fie împuşcate în cap”. ,,Toate trebuie să înceteze să existe. Ştergeţi-le de pe pământ”.

De asemenea, Kaeley Triller, co-fondatoarea organizaţiei Hands Across the Aisle, coaliţie de femei care se opun ideologiei transsexuale, a intrat în vizorul lor postându-i-se pe Facebook adresa ei de acasă şi ameninţându-i-se violent copiii. ,,În mod ironic, spune Kaeley Triller, cele mai nesigure ‘spaţii sigure’ din istoria lumii sunt spaţiile unde discursul este cenzurat şi dezacordul este pedepsit. Dacă oamenii nu sunt în siguranţă când nu sunt de acord, atunci nu sunt în siguranţă deloc”.

Nu ar trebui să fim surprinşi atunci când incidente de politică de identitate par să dezvăluie o urmă de totalitarism. Politica de identitate nu dă naştere doar unei culturi a nedreptăţii; ea dă naştere unei culturi a răzbunării – una care nu se sfârşeşte niciodată şi nu poate fi niciodată rezolvată.

Twitter, Facebook şi Apple sunt printre cele 107 companii majore care au susţinut legea federală prin care folosirea pronumelor greşite va fi pedepsită. Numit Actul de Egalitate, această lege este orice altceva decât un act de egalitate. Astfel de legi dau guvernului controlul asupra libertăţii noastre de a vorbi şi a gândi potrivit adevărului. Actul de Egalitate va extinde aceasta asupra tuturor celor 50 de state americane.

Noile reguli ale Twitter sunt doar un semn al lucrurilor ce vor veni. Monopolurile reţelelor de socializare deţin acum colectiv capacitatea de a înclina balanţa către aliaţii lor ideologici preferaţi şi ei au dat toate indiciile că activiştii LGBT şi ,,progresiştii” sociali sunt acceptaţi. Pe de altă parte, creştinii, cei pro-viaţă şi o varietate de liberali din vechea gardă (inclusiv câteva feministe asediate care, ca Murphy, pun sub semnul întrebării multe din afirmaţiile lor anterioare) sunt cât se poate de neacceptaţi.

Reţelele de socializare conectează acum mare parte din lume şi, în următorii câţiva ani, cred că vom vedea epurări mai agresive, pe scară largă, care încearcă să-i elimine din aceste platforme pe aceia dintre noi cu valori tradiţionaliste. Câtă vreme giganţii reţelelor de socializare au monopolul asupra comunicării, ei controlează relatarea, şi se pare că acest lucru nu se va sfârşi bine pentru cei care au o relatare proprie.

 

 

» Un senator din California interzice folosirea pronumelor el şi ea în cursul audierilor din comisie

Parlamentul Californiei recunoaşte o ,,desemnare non-binară ca gen” şi interzice folosirea pronumelor el şi ea la audieri, a declarat joia trecută preşedinta Comisiei juridice din Senatul statului, Hannah-Beth Jackson: ,,Folosim expresia ei şi înlocuim alte desemnări pentru că ei este o desemnare neutră pentru gen. Practic, acestea sunt reformele şi revizuirile principale ale regulilor Comisiei”.

Cu toate acestea, în cursul audierii din Senat, Hannah-Beth Jackson nu a reuşit să respecte regulile impuse recent când s-a referit la profesoara ei de gramatică din şcoala primară, cu ea, în loc de ei. ,,Noi folosim ceea ce pe profesoara mea de gramatică ar fi făcut-o să aibă o criză cardiacă. Folosim termenul ei”. Ea a fost întreruptă de ascultători care au corectat-o şi i-au cerut să folosească în loc de ea, ei.

Pe 1 ianuarie 2019, oraşul New York s-a alăturat statelor California, New Jersey, Oregon şi Washington în a permite locuitorilor săi să bifeze o opţiune non-binară pe certificatele de naştere. Brendan O’Neill, editorul de la Spiked Online, a spus că această politică este ,,nebunească”. În cadrul emisiunii ,,Fox & Friends”, el a afirmat că acest lucru ,,arată în realitate cât de departe vrea să meargă lobby-ul corect politic privind politizarea limbajului”. ,,Ei vor acum să controleze nu numai limbajul plin de ură şi pe cel rasist, cu care toţi suntem de acord că este un lucru rău, ci vorbirea cotidiană. El şi ea. Cuvinte pe care oamenii le folosesc tot timpul în conversaţia zilnică pentru a descrie bărbaţi şi femei. Ei vor să sape atât de profund modul în care vorbim şi în cele din urmă modul în care gândim, încât sunt dornici să interzică cele mai comune cuvinte din limba engleză”.

,,Există un fel de extremism transsexual acum. Eu sunt pe deplin în favoarea drepturilor transsexualilor ... Dar există acest fel de extremism transsexual care presupune că toţi cei care folosesc cuvinte ca el sau ea sunt lipsiţi de respect faţă de transsexuali sau persoanele non-binare”, a spus el, prezicând că practica se va răspândi. El a citat exemplul Marii Britanii, unde feministele care au criticat politicile transsexuale au fost ,,urmărite şi hărţuite şi întrunirile lor interzise doar pentru că ele cred că ar trebui totuşi să avem dreptul de a vorbi despre bărbaţi şi femei”.

 

 

» De ce elitele liberale elimină cu brutalitate cuvinte precum omenire, neamul omenesc şi femei

Corecţia condescendentă pe care a făcut-o Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, unei tinere care a făcut greşeala de a folosi cuvântul ‘omenire’ (în engleză acest cuprinde cuvântul ‘bărbat’) anul trecut - ,,Preferăm să spunem peoplekind, nu neapărat mankind” – a făcut ca toţi cei de faţă să izbucnească în râs ceea ce a transformat totul într-o glumă corectă politic. Însă, urmărind câteva titluri recente, se pare că îngâmfarea lingvistică insuportabilă a lui Trudeau ar putea deveni un lucru la modă pentru elite.

Uniunea Europeană s-a alăturat nobilei cruciade a lui Trudeau împotriva cuvântului mankind, şi a aruncat (la gunoi) cuvântul manpower, care înseamnă forţă de lucru. Un nou manual de recomandări, intitulat Gender Neutral Language in The European Parliament, explică în mod util parlamentarilor europeni şi funcţionarilor din Parlamentul European că termeni neutri faţă de gen ca humanity şi personal sunt ,,mai mult decât o chestiune de corectitudine politică. Limbajul reflectă cu tărie şi influenţează atitudinile, comportamentul şi percepţiile”.

În acest scop, manualul cere în mod politicos ca oamenii să se abţină de asemenea de la ,,folosirea generică a termenului bărbat”, ca şi a expresiei bărbaţi de stat, care poate fi înlocuită cu conducători politici. Cuvinte ca făcut de mâna omului (man-made) ar trebui înlocuit cu sintetic şi în loc de bărbat de afaceri (businessman) ar trebui folosit persoană de afaceri (businessperson). Manualul asigură pe toţi că aceste reguli noi de zdrobire a patriarhatului nu sunt obligatorii, dar este încurajată supunerea. (Elitele au un fel de a face ca ‘încurajarea’ să sune cu totul sinistru). Noile reguli vor fi respectate în legislaţia oficială, traducere şi comunicaţii.

În Marea Britanie, activiştii de la câteva universităţi britanice au hotărât că acum cuvântul womxn este un termen pe care toţi ar trebui să-l folosească, în ciuda faptului că nimeni nu ştie cum să-l pronunţe. Societatea womxn de la King’s College, se notează pe un site, a fost înfiinţată pentru a răspunde la ,,chestiunea reprezentării reduse a femeilor şi persoanelor non-binare[2] în cadrul Departamentului de Fizică al King’s College din Londra”. Probabil ei se refereau lawomxn. Ar putea trece ceva timp ca acest lucru să aibă succes (la urma urmei, poate vă amintiţi că termenul womyn[3] s-a răspândit în societate cu iuţeala fulgerului).

 

Cei doi termeni sunt folosiţi pe tot felul de postere care anunţă marşuri, festivaluri, întruniri etc

 

Înălţarea fulgerătoare a ideologiei transsexuale a creat un război în ce priveşte limbajul care este aproape fără precedent, unor feministe spunându-li-se să tacă după ce s-au plâns de termenul persoane care sângerează (bleeders), folosit pentru a se referi la cele care au menstruaţie, de vreme ce şi bărbaţii pot avea după câte se pare experienţa menstruaţiei ... O feministă chiar a notat că termenul femeie s-a transformat rapid într-un ,,fel de înjurătură”. Se dovedeşte că transsexualismul a permis bărbaţilor să colonizeze neamul femeiesc într-un mod care ar fi fost de neconceput în urmă cu câteva decenii.

Războaiele de gen au făcut ca naţiuni nobile odinioară să se înjosească până la absurd. De exemplu, sărbătoarea Crăciunului a declanşat discuţii dacă ar trebui să existe un Moş non-binar, şi nimeni nu s-a gândit cum ar putea arăta un asemenea personaj sau de ce ar trebui cineva să-şi bată capul cu aşa ceva. Parlamentul Scoţiei a dat asigurări că în cafeneaua sa omul/bărbatul de turtă dulce a fost înlocuit cu ,,persoane de turtă dulce”. Oamenii normali s-au bucurat de perioada de Crăciun ignorând toate aceste absurdităţi.

Este important de notat că nici una dintre aceste schimbări nu are loc în mod firesc. Nu este vorba de un fenomen cultural sau de jargon care pătrunde în vorbirea cotidiană, şi în cele din urmă este acceptat de toţi ca un instrument util pentru comunicare. Este o impunere de sus a unor cuvinte pe care majoritatea oamenilor nici nu poate să le definească corect, de care majoritatea oamenilor nu a auzit şi, în cazul pronumelor transsexuale, nici măcar nu poate să le pronunţe. Aceasta este o încercare a elitelor de a schimba cu forţa modul în care comunicăm între noi pentru a face ca realitatea să reflecte ideologia lor iluzorie.

Oamenii normali cu bun simţ ar trebui să respingă acest jargon fără ezitare.

 

Surse (în ordinea abordării subiectelor)
1. www.naturalnews.com, 21 februarie 2019, Radical Left at war with human biology: French schools replace ‘Mother’ and ‘Father’ with ‘Parent 1’ and ‘Parent 2’ ... total idiocy now reigns supreme
2. www.lifesitenews.com, 27 februarie 2019, Child psychiatrist: Babies are out; ‘Theybies’ are in
3. www.lifesitenews.com, 7 decembrie 2018, UPDATE: Virginia school board fires teacher who refused to call female student ‘he’ or ‘him’
4. www.lifesitenews.com, 10 decembrie 2018, High school students stage walkout to support teacher fired for refusing to call female student ‘he’
5. www.lifesitenews.com, 26 noiembrie 2018, Twitter bans ‘misgendering, deadnaming’ as ‘hateful conduct’ in updated rules
6. www.lifesitenews.com, 28 noiembrie 2018, Twitter’s ban on ‘misgendering’ trans people will be used to hunt dissidents: mathematician
7. www.lifesitenews.com, 28 noiembrie 2018, Twitter has declared war on biology by banning ‘misgendering’
8. www.lifesitenews.com, 12 februarie 2019, Twitter, Facebook want to punish users for ‘misgendering’ transgender individuals
9. www.lifesitenews.com, 22 ianuarie 2019, California state senator bans use of ‘he’ and ‘she’ during committee hearings
10. www.lifesitenews.com, 23 ianuarie 2019, What’s next, grunting ? Lawmaker’s absurd decision to ban gendered pronouns
11. www.lifesitenews.com, 3 ianuarie 2019, Why liberal elites are brutally axing words like ‘humanity’, ‘mankind’ and ‘women’
12. www.naturalnews.com, 3 ianuarie 2019, EU moves to outlaw the word ,,mankind” because it starts with ,,man” ... the entire English language is being obliterated by libtards
 

Articol apărut în ,,Catacombele Ortodoxiei”, nr. 117/ianuarie-februarie 2019

 


[1] Big Tech este un termen asemenea lui Big Brother şi simbolizează dictatura persoanelor care conduc lumea calculatoarelor, internetului etc.

[2] O persoană non-binară este o persoană care declară că nu are nici genul feminin, nici genul masculin, ci un al treilea gen, care nu aparţine acestei binarităţi.

[3] Womxn şi womyn sunt termeni aleşi de feministe şi persoane LGBT pentru a evita sufixul ‘-man/-men’ care există în termenii woman/women şi pentru a fi inclusivi faţă de femeile trans- şi non-binare. Womxn şi womyn au conotaţii diferite, womyn este asociat mai mult cu rasa albă, în timp ce womxn implică fluiditate a genului şi inclusivitate.