Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home2/r32901bitd/public_html/catacombeleortodoxiei.ro/templates/catacombe/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home2/r32901bitd/public_html/catacombeleortodoxiei.ro/templates/catacombe/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home2/r32901bitd/public_html/catacombeleortodoxiei.ro/templates/catacombe/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home2/r32901bitd/public_html/catacombeleortodoxiei.ro/templates/catacombe/html/modules.php on line 36

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r32901bitd/public_html/catacombeleortodoxiei.ro/templates/catacombe/functions.php on line 194

Decembrie 2008

Sodomia îşi dezvăluie adevărata faţă …

 

Dornică să-şi facă loc spre inima societăţii, dar nereuşind din pricina oprobriului public permanent la care a fost supusă, Sodomia s-a străduit să-şi construiască o imagine de victimă şi să facă apel la compasiunea umană firească şi/sau la aparatul democratic al societăţii contemporane, care caută să găsească oricărei minorităţi un loc în cadrul ei. În consecinţă, în ultimii ani, ea şi-a promovat cu vehemenţă imaginea de prigonită şi netolerată de societate, plângându-se de modul urât în care este tratată, atacurile mârşave la care este supusă şi stresul fenomenal pe care este nevoită să-l suporte şi care o împinge mereu către sinucidere.

Însă, în vreme ce aduce neîncetat acuzaţii colectivităţii omeneşti, doamna este susţinută cu tărie de mai-marii acestei lumi: puterile legislativă şi judecătorească au favorizat-o mai tot timpul în ultimele decenii, punându-i la picioare ţară după ţară care i-a acceptat pretenţiile; mass-media s-a transformat în purtătorul ei de cuvânt, scoţând-o mereu în faţă şi prezentând-o în luminile cele mai avantajoase, în vreme ce marile companii ale lumii au susţinut-o financiar pretutindeni şi i-au asigurat cei mai buni garderobieri, coafori şi cosmeticieni, care să se îngrijească de frumuseţea pe care n-a avut-o nicicând …

Şi în ciuda întregului arsenal pus la dispoziţie, hidoşenia ei tot a ieşit la iveală. Doamna Sodomie şi-a dezvăluit adevărata faţă când a fost pusă faţă în faţă cu dorinţa californienilor de a nu-i accepta capriciile interminabile. Fireşte că mass-media a tăinuit din nou cu multă abilitate accesele de răutate şi ură nestăpânită care fac parte din firea ei întunecată.

 

Cetăţenii statului California cer organizarea unui al doilea referendum cu privire la statutul căsătoriei sodomite

În anul 2000, în California s-a ridicat problema legiferării căsătoriei sodomite şi, în cadrul unui referendum, californienii s-au opus acestui proiect, iar decizia lor a fost introdusă în Codul Familiei. Rezultatul acestui referendum a fost socotit o înfrângere de către comunitatea minoritară, cu toate că în stat sunt legale uniunile civile care oferă aproape aceleaşi drepturi şi privilegii cu cele ale cuplurilor căsătorite. Ca urmare, ea a căutat o cale prin care să anuleze votul plebiscitului, susţinând că este o formă de discriminare. În această acţiune, mişcarea sodomită a fost sprijinită de puterea executivă şi judecătorească locală.

Astfel, pe 15 mai 2008, Curtea Supremă a Californiei a anulat decizia luată în 2000 prin vot popular. Votul celor 5 milioane de cetăţeni a fost răsturnat de votul a 7 persoane: cei 7 judecători ai curţii, care au votat 4 pro şi 3 contra modificării legislaţiei privitoare la căsătorie. Evenimentul a fost considerat extrem de important şi sărbătorit ca atare.

Confruntându-se cu schimbarea statutului căsătoriei (a se vedea articolul Sodoma cucereşte lumea, cu sau fără voia noastră (VII), în care am relatat despre introducerea, începând cu data de 17 iunie 2008, a certificatelor de căsătorie revizuite pentru a include cuplurile sodomite), organizaţiile creştine californiene au strâns suficient de multe semnături pentru a cere realizarea unui al doilea referendum pe această temă. Autorităţile locale au hotărât ca el să aibă loc pe 4 noiembrie 2008, odată cu alegerile prezidenţiale, iar de această dată oamenii au cerut introducerea unui amendament în constituţia statului – Propunerea de amendament 8, care susţine că ,,doar căsătoria dintre un bărbat şi o femeie este validă sau recunoscută în California”.

În perioada 15 mai - 4 noiembrie 2008, peste 18.000 de cupluri sodomite s-au căsătorit, considerând că nimic nu mai poate răsturna hotărârea Curţii Supreme.

 

Taberele care s-au înfruntat în acest război

Din iunie până în noiembrie, s-a desfăşurat o adevărată bătălie pentru căsătorie, dură şi dificilă, care a eclipsat uneori până şi campania prezidenţială. California, ca cel mai mare şi unul dintre cele mai influente şi liberale state ale SUA, a fost percepută ca reprezentând o poziţie cheie pentru sodomiţii dornici să-şi impună voinţa în toată ţara. Opozanţii şi susţinătorii Propunerii de amendament 8 au recunoscut de asemenea că dacă s-ar fi introdus căsătoria sodomită în California, ea ar fi servit drept platformă pentru răspândirea ei în întreaga Americă.

Susţinătorii amendamentului – între care s-au numărat californienii de rând şi majoritatea Bisericilor creştine şi altor religii – au alcătuit o mare coaliţie interreligioasă din care au făcut parte Biserica Catolică, Biserica lui Iisus Hristos a Ultimelor Zile sau Mormonă, protestanţii evanghelici, musulmanii şi evreii ortodocşi (n.r.: evreii ortodocşi constituie o ramură majoră în sânul iudaismului, care propovăduieşte respectarea cu stricteţe a interpretării rabinice a legii evreieşti şi a rânduielilor tradiţionale); acestei coaliţii i s-au alăturat diferite organizaţii creştine care susţin familia tradiţională, precum Asociaţia Familia americană, Atenţia asupra familiei şi Organizaţia Naţională pentru căsătorie. Împreună, au reuşit să adune 36 milioane de dolari pentru a susţine campania pro-căsătorie creştină.

De cealaltă parte a baricadei – care a deţinut fonduri de 38 milioane de dolari – s-au grupat toate persoanele şi instituţiile californiene influente: puterea executivă în frunte cu guvernatorul Arnold Schwarzenegger, puterea legislativă – o parte semnificativă a parlamentarilor, puterea judecătorească – judecătorii Curţii Supreme şi procurorul general, elita cinematografică de la Hollywood, corporaţii importante, Asociaţia profesorilor din California, profesori universitari de prestigiu, şi nu în ultimul rând a patra putere în stat – mass-media.

Alături de aceştia au stat toate cele 6 dioceze anglicane din California, Consiliul Bisericilor din California (n.r.: organizaţie ecumenistă membră a Consiliului Naţional al Bisericilor din SUA), Conducerea rabinilor din California de Sud, Comitetul Evreiesc American şi Liga Anti-Defăimare.

Compania Pacific Gas & Electric a contrariat mulţi acţionari şi clienţi prin decizia de a dona un sfert de milion de dolari pentru opoziţia faţă de căsătoria firească. Indignată de atitudinea acesteia, Asociaţia Familia americană a trimis membrilor săi din California o notă informativă şi, până în prezent, 4.500 de clienţi ai companiei au renunţat la serviciile sale. Unor astfel de companii şi persoane influente ale societăţii californiene care au contribuit la finanţarea campaniei împotriva amendamentului li s-au alăturat preoţi catolici şi angajaţi de vază ai Bisericii Catolice, care au şocat prin gestul lor.

Cele două tabere, pro şi contra amendamentul 8, şi-au axat campaniile pe strategii diferite. Este de remarcat faptul că, în lupta sa, mişcarea sodomită a avut ca principal argument acuzaţiile de ură şi fanatism la adresa creştinilor, iar în reclamele ei a defăimat valorile acestora. Susţinătorii căsătoriei creştine s-au concentrat în schimb pe informarea votanţilor cu privire la consecinţele căsătoriei sodomite asupra sistemului de învăţământ, vorbind despre experienţele părinţilor din Massachusetts, primul stat american în care este legală căsătoria sodomită.

 

Votul din 4 noiembrie 2008

Pe 4 noiembrie, californienii au votat 52 % pro şi 48 % contra introducerii amendamentului 8. Votul a dovedit încă o dată că ei susţin valorile căsătoriei creştine. În aceeaşi zi cu californienii, cetăţenii statelor Arizona şi Florida şi-au spus cuvântul cu privire la păstrarea căsătoriei tradiţionale. Propunerea de amendament 102 din Arizona a fost votată cu 56,5% pro şi 43,5% contra. Şi în Arizona este a doua oară când cetăţenii votează împotriva introducerii căsătoriei sodomite.

Amendamentul 2 din Florida a fost aprobat cu peste 60% din voturi. Este notabil faptul că din 1998 încoace, 30 de state americane au introdus legislaţie care restricţionează căsătoria la cuplurile heterosexuale.

Pe de altă parte, pe 12 noiembrie 2008, Connecticut a devenit al doilea stat din federaţie, după Massachusetts, care recunoaşte legal uniunile sodomite drept căsătorii. Certificatul de căsătorie din stat a fost modificat şi, în loc să aibă un spaţiu pentru ‘mire’ şi unul pentru ‘mireasă’, are 2 spaţii marcate ‘mire/mireasă’.

 

Mişcarea pro-sodomie nu acceptă voinţa populară şi depune dosare de invalidare la Curtea Supremă

Nici nu se număraseră bine voturile plebiscitului când susţinătorii căsătoriei sodomite au început să protesteze violent împotriva rezultatului. Pe 9 noiembrie, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune CNN, guvernatorul Arnold Schwarzenegger a afirmat deschis: ,,Este regretabil, evident, însă acesta nu este sfârşitul. Cred că poate noi vom anula din nou decizia, dacă Curtea Supremă doreşte şi apoi să mergem înainte şi să conducem din nou în acel domeniu”.

Mai mult, la câteva ore de la anunţarea rezultatului, guvernanţii locali şi grupurile de presiune au depus mai multe dosare în tribunalele californiene prin care cereau respingerea amendamentului. Astfel, 43 de parlamentari democraţi din ambele camere legislative au completat o cerere ca judecătorii de la Curtea Supremă a Californiei să anuleze amendamentul. De asemenea, conducerea oraşului San Francisco – căreia i s-au alăturat reprezentanţii oraşului Los Angeles şi conducerea administrativă a districtelor Alameda, Marin, San Mateo, Santa Cruz, Santa Clara şi Los Angeles – a depus dosar pentru respingerea rezultatului referendumului.

Extrem de şocantă a fost atitudinea anglicanilor, care pe lângă faptul că au participat la campania împotriva amendamentului, şi-au ridicat vocea şi după rezultatul votului popular din 4 noiembrie 2008. Pe 17 noiembrie, episcopii anglicani Jon Bruno de Los Angeles şi Marc Andrus de California împreună cu reprezentanţi ai Consiliului Bisericilor din California, Alianţei Evreieşti Progresiste şi Bisericii Unitariane Universaliste au trimis o adresă către Curtea Supremă a Californiei, cerând o hotărâre judecătorească de blocare a amendamentului.

Directorul Consiliului Bisericilor din California, pastorul Rick Schlosser, a afirmat: ,,Amendamentul 8 reprezintă o ameninţare gravă pentru libertatea religioasă”. La rândul lui, pastorul anglican Edwin Bacon, care s-a aflat în fruntea campaniei pro-căsătorie sodomită a declarat că apărarea ei aşează pe cineva ,,de partea corectă a istoriei în această problemă importantă a drepturilor civile. Fiind de partea egalităţii căsătoriei este doar o altă oportunitate pentru noi de a trăi Evanghelia” …

Matthew D. Staver, decanul Şcolii de drept de la Universitatea Liberty, comenta: ,,Procesul prin care se încearcă blocarea propunerii de amendament 8 este în mod evident neîntemeiat. Cetăţenii au dreptul să amendeze constituţia. Este uimitor câte eforturi s-au depus în această bătălie pentru a-i împiedica pe oameni să decidă viitorul căsătoriei. Nu are sens ca 4 judecători să poată rescrie definiţia istorică a căsătoriei şi peste 5 milioane de oameni să nu o poată restabili la înţelegerea comună ca uniune între un bărbat şi o femeie”.

 

Pe lângă încercările de anulare a plebiscitului, a avut loc un val de furie de o intensitate fără precedent, care s-a soldat cu vandalisme şi devastări de biserici

Puternic deranjată de înfrângerea suferită în California, mişcarea sodomită a răspuns cu ameninţări, pumni şi liste negre. Organizaţia Femei îngrijorate pentru America declara: ,,În California, susţinătorii căsătoriei se confruntă cu intimidări, vandalism, furia vedetelor de la Hollywood şi opoziţia mogulilor de internet”, cu o ,,gloată mânată de turbare dementă”.

Site-urile de internet s-au umplut de insulte şi ameninţări verbale extrem de dure: ,,Niciodată nu am fost considerat un extremist violent pentru drepturile noastre egale. Însă acum cred că poate ar trebui să am în vedere să devin unul”; ,,poate cineva din California să meargă să ardă bisericile mormone, vă rog. Vorbesc serios. FACEŢI-O”; ,,ardeţi-le bisericile nenorocite şi apoi taxaţi lemnele arse”; ,,sper că cei care s-au opus amendamentului au o listă lungă şi cuţite lungi”; ,,jur că voi omorî oameni cu mâinile goale în această dimineaţă” etc.

Cea mai mare parte a furiei s-a revărsat asupra grupurilor religioase care au sprijinit căsătoria firească. La două zile după vot, sodomiţii au pornit pe străzile din Los Angeles şi au înconjurat biserica mormonă din Westwood, unde au fluturat pancarte, au proferat lozinci insultătoare, obscene şi chiar blasfemiatoare şi au mâzgâlit pe porţile ei diferite mesaje. De asemenea, sute de protestatari au mers la alte biserici creştine, precum catedrala catolică Doamna noastră a Îngerilor din Los Angeles şi biserica evanghelică Saddleback din districtul Orange. O biserică din Fresno a fost devastată, iar pastorul a primit ameninţări cu moartea. Zidurile a cel puţin 8 clădiri mormone din Salt Lake City au fost umplute de sloganuri insultătoare, iar cartierele generale mormone din oraş au primit scrisori de ameninţare ce conţineau o pudră neidentificată, ce s-a dovedit a fi netoxică.

Vandalii au deteriorat Capela Patimii din Chino Hills, deoarece credincioşii de aici au strâns petiţii în favoarea amendamentului. Pe maşinile multora dintre ei au fost mâzgâlite lozinci sodomite, iar maşinile care aveau reclame în favoarea amendamentului au fost zgâriate şi lovite. În multe locuri, credincioşii au fost atacaţi verbal şi fizic.

 

Atacul premeditat al bisericii evanghelice din Lansing, Michigan

Atacul cel mai violent a avut loc asupra Bisericii evanghelice Mount Hope din Lansing, capitala statului Michigan, şi a fost înfăptuit de grupul de sodomiţi anarhişti Bash Back (Loviţi înapoi). Ei au acuzat Biserica Evanghelică de ,,transfobie şi homofobie”.

Duminică 9 noiembrie, o parte din atacatori au intrat în biserică deghizaţi în credincioşi dornici să asiste la slujbă. Alţii, îmbrăcaţi în roz şi negru, purtând o cruce roz răsturnată, au înconjurat lăcaşul şi au declanşat manifestaţia. În timpul slujbei, ei au început să facă un zgomot infernal şi să strige lozinci blasfemiatoare la megafon. La semnalul celor de afară, protestatarii dinăuntru s-au ridicat de la locurile lor şi au început să ţipe pentru a tulbura slujba. Ei au tras clopotul pentru alarmă de incendiu, au atacat amvonul şi au desfăşurat un steag foarte mare în culorile curcubeului, pe care scria: ,,Este bine să fii sodomit ! Loviţi înapoi !”

Biserica a fost devastată, s-au proferat obscenităţi, credincioşii au fost înfruntaţi. Potrivit Right Michigan, protestatarii au aruncat în biserică prezervative, paiete, confetti şi materiale roz. În plus, ei au avut o cameră video cu care au încercat să înregistreze reacţiile violente ale credincioşilor, însă fără succes, deoarece credincioşii nu au reacţionat. Poliţia chemată la faţa locului nu a operat arestări.

După eveniment, organizaţia Bash Back a postat pe site-ul ei o declaraţie de presă, în care scria: ,,Să fie ştiut: atâta vreme cât bigoţii ne ucid pe noi pe străzi, acest grup de lupi va continua să lovească înapoi !” Potrivit propriilor afirmaţii, grupul sodomit anarhist a plănuit atacul cu cel puţin o lună înainte şi pregăteşte evenimente similare.

Pe 11 noiembrie, preşedintele Ligii catolice, Bill Donohue, a declarat: ,,Adevărata istorie în acest caz este refuzul mass-media principale de a prezenta ceea ce este, cu siguranţă, unul dintre cele mai tulburătoare evenimente ale anului 2008. Dacă un grup organizat de atacatori anti-sodomiţi ar fi asaltat o biserică sodomită, nu ar fi existat nici măcar o singură persoană în SUA care să nu fi aflat. Acesta este fascism urban pătruns în inima Americii. Trebuie oprit rapid, înainte de a scăpa de sub control”.

 

Atacarea creştinilor în cartierul Castro din San Francisco

Pe 14 noiembrie 2008, o mulţime de sodomiţi a atacat fizic şi sexual un grup de creştini evanghelici care se rugau în cartierul Castro din San Francisco. Grupul de creştini merge regulat în cartierul Castro, predominant sodomit, pentru a propovădui, a cânta şi a se ruga împreună cu trecătorii dornici, fără să fi păţit niciodată nimic neplăcut. Însă în acea seară, o mulţime turbată a început să-i îmbrâncească, să-i lovească, să le fure lucrurile şi să-i asalteze sexual.

,,Câţiva oameni au venit şi au adus o bucată mare de pânză cu care ne-au acoperit, apoi ne-au tras într-un colţ şi au început să înjure şi să ţipe plini de ură. Mulţimea creştea din ce în ce mai mult până au ajuns să fie câteva sute de oameni, şi am fost înconjuraţi complet de oameni care ţipau la noi”, relata unul dintre creştini. La sosirea poliţiei, gloata a devenit şi mai agitată şi s-a repezit cu violenţă asupra grupului. Poliţia i-a escortat pe creştini afară din cartier, în timp ce sodomiţii înjurau, îi ameninţau pe creştini şi încercau să forţeze cordonul de poliţişti.

În Palm Springs a avut loc o întâmplare asemănătoare. Postul de televiziune KPSP CBS 2 Palm Spring News a filmat atacul sodomiţilor asupra lui Phyllis Burgess, o susţinătoare a căsătoriei creştine. Înconjurată de protestatari, ea a fost asaltată în momentul în care le-a arătat acestora crucea pe care o purta la gât. Ei au împins-o pe femeie, i-au smuls crucea din mână şi au călcat-o în picioare.

La scurt timp după incident, când reportera Kimberly Chang a încercat să-i ia un interviu lui Phyllis Burgess, zeci de sodomiţi le înconjurau şi le asurzeau, în timp ce blocau camera cu lozincile lor, făcând interviul imposibil. Reportera a încercat să-şi continue relatarea ridicând glasul, moment în care protestatarii au început să urle pentru a o acoperi complet.

 

Liste negre şi oameni prigoniţi pentru că au sprijinit amendamentul la constituţie

Pentru a se răzbuna, ca anterior în Massachusetts, sodomiţii au publicat pe internet liste negre cu numele celor care au contribuit financiar la campania pro-amendament. Ei au intimidat, ostracizat şi terorizat cetăţeni şi proprietari de firme, au reuşit să închidă unele instituţii, în timp ce unii patroni au cedat presiunii lor neruşinate şi au concediat angajaţi care doar şi-au exercitat dreptul la libera exprimare şi au susţinut căsătoria creştină.

De pildă, Scott Eckern, directorul artistic al Teatrului muzical din Sacramento, California, a fost forţat să-şi dea demisia, după ce sodomiţii l-au atacat şi au boicotat teatrul. El a donat ca persoană particulară 1.000 de dolari pentru apărarea căsătoriei tradiţionale. Cotidianul Los Angeles Times relatează că restaurantul El Coyote a fost asediat de sute de protestatari, deoarece fiica proprietarului a donat 100 de dolari. Ei au intimidat patronii localului, i-au speriat pe angajaţi, iar poliţia echipată a fost nevoită să împrăştie mulţimea furioasă.

În situaţii similare s-au aflat Rich Raddon, directorul Festivalului de film din Los Angeles, a cărui concediere a fost cerută cu vehemenţă; Alan Stock, conducătorul companiei Cinemark ce deţine teatrele Cinemark, care au fost urmărite şi boicotate fiindcă Stock a donat mai puţin de 10.000 de dolari pentru campania pro-amendament etc.

Furia sodomiţilor s-a revărsat şi asupra comunităţii afro-americane, a negrilor, cu remarci rasiste şi ameninţătoare chiar la adresa negrilor sodomiţi. Motivul l-a constituit faptul că negrii au votat în procent de 70% pentru apărarea căsătoriei creştine.

 

Proteste de stradă în peste o sută de oraşe de pe întreg teritoriul SUA

Nemulţumiţi de înfrângerea suferită în California, sâmbătă, 15 noiembrie, sodomiţii au organizat proteste în peste 100 de oraşe americane. Astfel, în Seattle, Chicago, Baltimore, Philadelphia, New York etc, ei au mărşăluit în jurul primăriilor cântând şi strigând lozinci prin care cereau introducerea căsătoriei sodomite. Potrivit relatărilor de presă, grupurile au variat în dimensiuni de la câteva zeci la câteva mii de persoane.

 

Stiri 47-2

9 noiembrie 2008. Protest al sodomiţilor în faţa Capitoliului statului California – clădirea Parlamentului. Pe pancartele lor sunt devize, precum: ,,Nu vom tăcea ! Anulaţi Propunerea de amendament 8”, ,,Egalitate pentru toţi”, ,,NU îmi este frică de DUMNEZEUL VOSTRU”, ,,Ura nu ne va opri”

Stiri 47-3

 

Oraşele californiene – Los Angeles, San Francisco, Sacramento, Palm Springs, Long Beach – au găzduit cele mai mari manifestaţii, în Los Angeles mulţimea fiind estimată la 8.000-10.000 de oameni.

Preşedintele Campaniei pentru copii şi familii, Randy Thomasson, a criticat protestele din 15 noiembrie, care au cerut anularea amendamentului, în ciuda faptului că este a doua oară când cetăţenii resping modificarea statutului căsătoriei: ,,Prin atacarea votului oamenilor de a proteja căsătoria în constituţia statului, activiştii sodomiţi au declarat război republicii şi sistemului nostru democratic”.

 

Cum a reflectat mass-media evenimentele

După doar 2 zile de la votul din 4 noiembrie 2008, presa a început să pretindă că rezultatul referendumului încalcă drepturile civile ale sodomiţilor şi să-i batjocorească pe susţinătorii căsătoriei creştine, numindu-i bigoţi. În plus, ea a refuzat categoric să permită acestora din urmă să-şi expună punctele de vedere.

Canalele de radio şi televiziune, ca şi presa scrisă, au ignorat cu desăvârşire violenţele, vandalismele, devastările de biserici, agresiunile verbale şi fizice la adresa afro-americanilor, mormonilor, altor credincioşi şi susţinători ai amendamentului. Până pe 17 noiembrie, când postul de televiziune Fox News a prezentat imagini, un singur cotidian a publicat ştiri legate de aceste evenimente şi nici o reţea radio-tv nu a vorbit despre asaltul premeditat asupra Bisericii Mount Hope din Lansing, Michigan, din 9 noiembrie 2008. În alte circumstanţe, o asemenea intoleranţă făţişă ar fi fost prezentată pe larg pe prima pagină a ziarelor şi în toate grupajele de ştiri ale canalelor de radio şi televiziune.

Pe de altă parte, mass-media a sprijinit din plin orice acţiune a mişcării sodomite. Prima pagină a ziarelor a prezentat adeseori grupuri de susţinători ai căsătoriei sodomite, în vreme ce au fost organizate tot felul de emisiuni TV prin intermediul cărora s-a creat impresia că există un curent popular care favorizează sodomia. Legătura profundă dintre mişcarea sodomită şi mass-media a devenit extrem de vizibilă în august 2008, cu ocazia convenţiei anuale a Asociaţiei Naţionale a jurnaliştilor sodomiţi (NLGJA). Această manifestare a atras sute de jurnalişti şi acceptul aproape din partea fiecărei publicaţii majore şi reţele radio-tv de ştiri. Canale de radio şi televiziune influente – CBS, CNN (cu câte 15.000 dolari); NBC, Fox Business, Fox News, Washington Post (cu câte 10.000 dolari) şi ABC (5.000 dolari) etc – au sponsorizat convenţia şi au cumpărat spaţiu în program sau standuri.

Una dintre mesele rotunde din cadrul convenţiei s-a desfăşurat în jurul relaţiei religie-sodomie. Moderatorul sesiunii a fost magnatul Mitchell Gold, fondatorul asociaţiei Credinţă în America, o organizaţie activistă sodomită ce ţinteşte comunitatea religioasă. În cadrul discuţiilor, Gold a spus: ,,Singurul şi cel mai mare obstacol pentru ca sodomiţii să aibă drepturi egale cu ceilalţi cetăţeni este religia”, astfel că ,,eu încep să o studiez” …

 

* * *

 

Evenimentele din California sunt deosebit de grăitoare. Pe lângă simfonia celor 4 puteri în stat – legislativă, executivă, judecătorească şi mass-media – în ce priveşte susţinerea sodomiei şi nesocotirea neruşinată a voinţei populare, se remarcă faptul că autorităţile nu au reacţionat în nici un fel faţă de manifestările de răutate şi ură nestăpânite ale sodomiţilor. Co-managerul campaniei pro-amendament, Frank Schubert, afirma: ,,În mijlocul acestui terorism domestic, a acestei anarhii, hărţuiri, încălcări a drepturilor civile, se detaşează o problemă: tăcerea asurzitoare a oficialilor noştri aleşi. Nici măcar un singur conducător ales nu s-a exprimat împotriva a ceea ce se întâmplă”.

În America zilelor noastre se fac auzite voci care vorbesc despre apariţia unui comportament ‘fascist’ sau ‘semi-fascist’ în rândul minorităţii sodomite, care nu a acceptat cu nici un chip înfrângerea din California. De pildă, preşedintele organizaţiei Americani pentru adevărul despre sodomie, Peter LaBarbera, a declarat că, după victoria amendamentului în California, America începe să vadă adevărata faţă a mişcării sodomite: ,,Ceea ce vedem este faptul că elementul homo-fascist al mişcării mai largi sodomite iese la iveală şi ei sunt încurajaţi de ceea ce consideră a fi nedreptate, însă eu sper şi mă rog ca atitudinea lor anti-democratică să educe America şi să-i ajute pe americani să realizeze ce reprezintă această mişcare”.

Şi alte voci afirmă că una dintre consecinţele importante ale evenimentelor declanşate în 4 noiembrie 2008 este faptul că manifestările extrem de violente, anarhice şi în forţă ale mişcării sodomite dezvăluie oamenilor adevărata faţă a acestei minorităţi. Dispreţul lor profund pentru libertăţile fundamentale ale omului este o pată de neînlăturat pe cauza lor.

Privită dintr-un unghi duhovnicesc, această perspectivă – oferită de evenimentele din noiembrie din California – ne aduce aminte într-un mod izbitor de faptele neruşinate şi nelegiuite ale locuitorilor Sodomei şi Gomorei. Precum odinioară, Lot şi ai lui au fost împresuraţi de cei stăpâniţi de această patimă înfricoşătoare, care îi cereau lui Lot să-i dea spre desfrânare pe cei găzduiţi în casa lui (potrivit Facerea, cap. 19), tot aşa, astăzi, noi suntem înconjuraţi din toate părţile de urmaşii lor şi siliţi să primim păcatul lor şi poate chiar să-l săvârşim …

 

Partenie Filipescu

 

Surse
- 27 august 2008, ,,Mainstream media admits anti-family bias: NBC to ‘gay’ activists: ‘Your victories are our victories’”
- 4 noiembrie 2008, ,,Latest anti-Prop 8 ad depicts mormons invading lesbian house, stealing rings, tearing up marriage license. Churches express outrage at explicit anti-religious bigotry”
- 4 noiembrie 2008, ,,San Francisco Catholic Charities director contributes to campaign to defeat pro-marriage ballot measure”
- 5 noiembrie 2008, ,,Victory: California marriage Proposition 8 passes in historic battle”
- 5 noiembrie 2008, ,,Arizona and Florida voters ban same-sex ‘marriage’”
- 6 noiembrie 2008, ,,Same-sex ‘marriage’ supporters furious at California loss: lawsuits filed challenging Proposition 8”
- 7 noiembrie 2008, ,,Prop. 8 protesters besiege LA Mormon Temple, press forward on legal challenges. InvalidateProp8.org calls for donations to fight true marriage”
- 10 noiembrie 2008, ,,Schwarzenegger: fight for same-sex ‘marriage’ like body-building”
- 10 noiembrie 2008, ,,Video shows gay ‘marriage’ backers terrorizing cross-carrying elderly woman and reporter”
- 11 noiembrie 2008, ,,Homosexualist anarchists storm Michigan Church during Sunday Service”
- 11 noiembrie 2008, ,,Schwarzenegger assures same-sex couples previous ‘marriages’ intact. Legal scholars divided on fate of same-sex ‘marriages’ contracted under Supreme Court decision”
- 12 noiembrie 2008, ,,Anti-Prop. 8 activists aim racial slurs at California African-Americans – both homosexual and straight. Blacks voted for Proposition 8 70% to 30% according to exit polls”
- 12 noiembrie 2008, ,,California democratic legislators urge judges to void Prop. 8. Court spokeswoman: decision may come this week”
- 12 noiembrie 2008, ,,Connecticut begins issuing marriage licenses to homosexual couples”
- 14 noiembrie 2008, ,,Update: nationwide homosexual anarchist organization behind attack on MI church planning further disruptions”
- 17 noiembrie 2008, ,,Mormons, Knight of Columbus face chilling threats and more vandalism for Prop. 8 support”
- 17 noiembrie 2008, ,,Homosexualists protest against true marriage in over 100 cities”
- 18 noiembrie 2008, ,,California Attorney General asks Supreme Court to rule on Prop. 8”
- 18 noiembrie 2008, ,,Christian prayer group sexually and physically assaulted by homosexual mob. San Francisco Castro District residents seek vengeance for vote on Proposition 8”
- 19 noiembrie 2008, ,,Mainstream media ignoring violence, vandalism and intimidation of homosexualist protestors”
- 20 noiembrie 2008, ,,California Supreme Court to hear anti-prop. 8 cases”
2. www.traditioninaction.org, 17 noiembrie 2008, ,,Homosexual marriage’ & democracy”
3. http://townhall.com, 19 noiembrie 2008, ,,The insane rage of the same-sex marriage mob”
4. www.ekklesia.co.uk, 21 noiembrie 2008, ,,Faith groups on both sides of California gay ban dispute”
5. www.religiousintelligence.co.uk, 23 noiembrie 2008, ,,Bishops in bid to overturn Proposition 8 ban on gay marriage”
6. http://townhall.com, 16 decembrie 2008, ,,The long count”
 

Articol apărut în ,,Catacombele Ortodoxiei”, nr. 47/ianuarie-februarie 2009